Svensk


Söker du kvalitet, 
kunskap och engagemang?

Bra för det är våra ledord.

Vi vill inte bara vara en leverantör
av service- och underhållsprodukter,
utan även din samarbetspartner för
bättre kvalitet.
Därför sätter vi dig som kund i centrum.

COVID-19

Kära kunder!

Vi på Norden Olje följer noggrant de senaste nyheterna om COVID-19 och de riktlinjer som våra myndigheter utfärdar. Sverige är mitt inne i den svåraste krisen  på 100 år och fastän det för tillfället ser väldigt mörkt ut väntar bättre tider. Vi måste våga tro på det och kämpa gemensamt för hålla Sverige på fötter fram till dess. Det är därför viktigt att alla företag så långt det är möjligt håller igång affärer eftersom alla andra alternativ är sämre. Detsamma gäller också den privata konsumtionen.

 Situationen hos NordenOlje idag

För närvarande har vi inga störningar med leveranser av våra produkter och produktionen går som planerat på daglig basis. Dock har vi en markant ökad efterfrågan på rengöring, hand och ytdesinfektion, vilket gjort att vi har tomt på vårt lager av vissa varor. Vi kör vår produktion på högvarv för att möta efterfrågan. I vårt sortiment har vi en serie av effektiva desinfektionsmedel som vi inom  kort kommer ut med information om på hemsidan.

Vi håller en nära dialog med vår fabrik och lager i Danmark samt med andra leverantörer vad gäller leveranser och vad som händer på den europeiska marknaden generellt vad gäller Coronakrisen.

Med detta sagt föreslår vi alla kunder att noggrant se över sina lager och ha en god framförhållning i beställningar av produktionskritiska produkter pga. av det osäkra läget i Sverige och omvärlden.

LINK: Desinfektion i förbindelse med COVID-19

Vi klarar detta tillsammans!

Med vänliga hälsningar

Samtliga medarbetare på Norden Olje AB