Svensk


Söker du kvalitet, 
kunskap och engagemang?

Bra för det är våra ledord.

Vi vill inte bara vara en leverantör
av service- och underhållsprodukter,
utan även din samarbetspartner för
bättre kvalitet.
Därför sätter vi dig som kund i centrum.

Om Norden Olje

 

Som kund hos Norden Olje kommer du att möta engagerade medarbetare med fokus på att hitta optimala lösningar även för dina mest krävande uppgifter inom rengöring, hygien, reparation och underhåll.

Vi levererar högeffektiva kvalitetsprodukter och värdeskapande lösningar som vi har varit kända för i över 20 år. Vi är över 100 medarbetare, som varje dag gör en insats för att skapa en positiv skillnad för våra 15.000 kunder i de nordiska länderna. Relationen till dig som kund har en mycket hög prioritet hos Norden Olje.

Hos oss betyder kvalitet inte bara varans egenskaper, utan också hur våra kunder upplever ett vänligt och professionellt bemötande från våra medarbetare. Vårt fokus på kvalitet skall också säkerställa att du som kund får de varor som du har beställt i tid.

Vi har utarbetat en rad olika koncept, vart och ett med sitt fokusområde, där vi kan hjälpa dig att hitta  rätt lösning eller lösningar.

Med våra kompetenser kan vi vägleda och ge råd till våra kunder om de bästa produkterna, lösningarna och metoderna, samt erbjuda praktisk vägledning. Därför består en stor del avNORDEN OLJEs medarbetarstab av specialutbildade säljare, som är redo att lösa de krav, som du ställer på oss- och du kommer att bli överraskad över hur mycket vi faktiskt kan hjälpa dig med.

 

Allmänna sälj och leveransbestämmelser